Verras een kind met een SMS van Sinterklaas

Laat Sinterklaas een berichtje sturen aan je kind

Sinterklaas en de Pieten zijn inmiddels onderweg naar Nederland. Wat is het dan een leuk idee om ze een SMS-je te laten sturen bijvoorbeeld naar je zoon of dochter. Veel kinderen op de basisschool hebben al een mobiele telefoon waar je het SMS-je direct naar kan laten sturen. Maar het kan natuurlijk ook naar de telefoon van mama of papa. Voor jongere kinderen is dat net zo magisch. Het zal zeker een enorme verrassing zijn!
Voor de tieners is het helemaal een grote grap. Ze geloven al lang niet meer in Sinterklaas, maar gezellig vinden ze het feest, pakjesavond en de cadeautjes toch meestal wel. Betrek ze er dit jaar wat meer mee en laat Sinterklaas een (bemoedigend, complimenterend, of gewoon erg grappig) SMS-je sturen.
Maar naast kinderen, kunnen papa, mama, oma, opa of vrienden natuurlijk ook verrast worden door een SMS van Sinterklaas of een van de pieten. Laat je fantasie de vrije loop en bezorg een naaste een leuke verrassing met een SMS-je. Hou het wel altijd netjes, Sinterklaas blijft een kindervriend en het feest betekent gezelligheid voor iedereen!